Vissen doe je zo

                                                            

Het vissen met de vaste stok, voor de meesten de eerste kennismaking met de hengelsport, is nog steeds zeer populair. De ontwikkelingen op met name het gebied van het te gebruiken materiaal heeft in de afgelopen jaren  niet stilgestaan, vissen met hengels van carbon en lengtes van meer dan 13 meter zijn heel normaal. Ook het gebruik van voer en aas hebben er toe bijgedragen dat het vissen met de vaste stok niet meer is te vergelijken met vroeger. Voor het vangen van vis is gelukkig het materiaal nog steeds niet de alles bepalende factor.                                                                                                                   

Naast het vissen met de vaste stok is het uit Engeland overgewaaide vissen met de feeder de laatste jaren een geducht wapen geworden bij het wedstrijdvissen. Ook hier hebben de ontwikkelingen op het gebied van materiaal e.d. niet stilgestaan en zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken krijgt u over beide manieren van vissen de nodige informatie en tips. Veel leesplezier!

                                                                                                                                            

Voor de jeugd zijn er eveneens diverse websites beschikbaar waar je de nodige informatie kan vinden. Door op onderstaande afbeelding te klikken kom je op een van deze webites .....

                                                                             

Alle geregistreede jeudvispashouders ontvangen eveneens 6x per jaar gratis het Stekkie Magazine.